top of page

Yleisimpiä kysymyksiä

Kysy rohkeasti jos et löydä täältä vastausta kysymykseesi!

Minut tavoittaa parhaiten jukka@compactfit.com 

Voit myös soittaa 0400866072 tai lähettää tekstiviestiä.

VOINKO MAKSAA OSISSA

Kyllä voit. Alussa sinun tarvitsee maksaa vain varausmaksu ja mikäli muuta ei päätetä, loppuosa jaetaan automaattisesti neljään osaan, joka laskutetaan noin 2 viikkoa ennen lähijaksoa. Voit myös maksaa yhdessä erässä, tai kuukausittain. Kuitenkin niin, että koko koulutus on maksettu viimeisen lähijakson päättymiseen mennessä. 

JOS KÄYN ENSIN VERKKOKOULUTUKSEN, SAANKO ALENNUSTA LIVE-KOULUTUKSESTA?

Virtual Movement Coach -verkkokoulutuksen koko hinta hyvitetään mikäli päätät myöhemmin tulla live-koulutukseen. Tämä etu on kaikille, jotka ovat suorittaneet Virtualin ja sen voi hyödyntää milloin tahansa. Etua ei voi siirtää toiselle henkilölle. 

JOS EN PÄÄSE OSALLISTUMAAN LÄHIJAKSOON?

Mikäli joudut jättämään jonkin lähijakson välistä, voit tulla korvaamaan sen seuraavan ryhmän kanssa. Tästä ei peritä mitään lisämaksua. Huomioi, että Movement Coach -koulutuksia järjestetään vuosittain vain 1-2 kappaletta.

SOPIIKO KOULUTUS KUNTOUTUALAN AMMATTILAISILLE?

Koulutuksen ovat suorittaneet useat fysioterapeutit, hierojat ja lääkärit. Heiltä saadun palautteen mukaan koulutus on antanut todella paljon lisäarvoa heidän muuhun osaamiseen. 

SOPIIKO KOULUTUS URHEILIJOILLE TAI OMAKSI ILOKSI HARJOITTELEVILLE?

Koulutus soveltuu loistavasti myös oman harjoittelun tueksi. Mikäli olet ammattiurheilija, suosittelen keskustelemaan asiasta valmentajasi kanssa, mutta en näe mitään syytä miksi koulutukseen ei voisi osallistua kunhan se ei häiritse varsinaista harjoittelua ja palautumista. 

OLEN KÄYNYT MOVEMENT COACH -KOULUTUSOHJELMAN JA HALUAISIN TULLA NYT KERTAAMAAN. MITÄ KERTAAMINEN MAKSAA?

Koulutusohjelman suorittaneet saavat 50% alennuksen tullessaan kertaamaan. Tämä etu on kaikille koko koulutusohjelman suorittaneille. Mikäli olet käynyt osan jaksoista, voit tulla kertaamaan kyseisen jakson 50% alennuksella ja loput jaksoista normaalihintaan. 

bottom of page