top of page
Jukka-Rajala3266.jpg

Jukka Rajala

Movement Coach - koulutuksen pääkouluttaja

Minut tunnetaan liikunta-alalla parhaiten varmasti juuri kehonpainoharjoittelusta. Olen kirjoittanut aiheesta kolme kirjaa ja aiheeseen liittyen toin Suomeen ensimmäisen kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun ohjaajakoulutuksen. 

Omat oppini olen kerännyt eri puolin maailmaa ja vaikka taustani on voimaharjoittelussa, sekä kahvakuulilla harjoittelussa, kyky liikuttaa itseään eri tavoin on ollut isoin intohimoni. Sitä aihetta olen tutkinut niin käytännön tasolla, kuin myös solutasolla. Fysiologian ja psykologian kannalta. Itseäni viehättää ajatus liikkeen merkityksestä hyvinvointiin ja vaikka nautin tarkoitushakuisesta harjoittelusta, pyrin aina löytämään liikkumisesta ne parhaat hyödyt terveyteen, toimintakykyyn ja sitä kautta laadukkaaseen elämään. 

Monipuolinen harjoittelu, jossa haasteet on määritelty oikein, on terveyden edistämisen lisäksi sisäisesti motivoivaa. Liikkumisesta itsestään tulee motivaattori, jolloin tavoitteiden saavuttaminen ei ole enää harjoittelun pysyvyyden näkökulmasta elinehto. Tietenkin toiveena on saavuttaa itselleen asettamansa tavoitteet ja mitä tulee kehonpainolla harjoitteluun, tavoitteita voidaan asettaa loppuelämäksi. 

Apukouluttajat

Movement Coach -ohjaajakoulutuksen kouluttajat ovat Suomen ehdotonta eliittiä ja jokainen kouluttaja omaa kunnioitettavan määrän kokemusta liikunta- ja kuntoutusalalla!

bottom of page