uusi koulutus alkaa huhtikuussa 2023

Biomekaniikan ABC 

ymmärrä mitä kehossa tapahtuu ja opi miten liikettä pystyy hyödyntämään eri tilanteissa 

MS-15.jpg

Kehon mekaniikka haltuun

ymmärrä miten nivelet toimii ja voimat välittyy

Biomekaniikka on biologisten järjestelmien tutkimista mekaniikan avulla. Koulutuksen tarkoitus on opettaa yksinkertaisin käytännönesimerkein miten eri kehonosat toimii ja linkittyy keskenään.

Koulutuksessa keskitytään ennen kaikkea rintakehään ja lantioon, niiden keskinäiseen yhteyteen, sekä ylä- ja alaraajojen toimintaan. 

Parempi liikkuvuus

täsmälääkettä spesifiin tarpeeseen

Luut ja nivelet eivät kykene toimia ilman hyvin toimivaa hermolihasjärjestelmää.  Hyvä liikkuvuus tarkoittaa kärjistäen laadukasta liikettä. Tämä edellyttää yksilön tarpeet ja tavoitteet huomioivaa kokonaisuutta, joka syntyy voiman, notkeuden, koordinaation, ketteryyden, nopeuden ja kestävyyden keskinäisestä tasapainosta.

Laadukas liike vahvistaa kudoksia, luustoa ja auttaa niveliä toimimaan moitteetta. Harjoittelun tulee tukea tätä ja oikein annosteltuna se edistää terveyttä ja kehittää suorituskykyä. 

WEB STORE (5).jpg
WEB STORE (4).jpg
WEB STORE (4).jpg

Mitä koulutus tarjoaa?

lisätyökalu jolla harjoitteista saa enemmän hyötyä irti eri tilanteissa

Oli kyse kehonpainolla tehtävistä harjoitteista, arjen rutiineista, tai vaikkapa painonnostosta, biomekaniikan perusteiden ymmärtäminen luo pohjan kaikelle tekemiselle. Perusteiden avulla on paljon helpompi löytää ratkaisuja yksittäisten liikkeiden toteuttamiseen. Perusliikemallit on helpompi opettaa tavalla, joka johtaa haluttuun lopputulokseen. Biomekaniikan avulla löydät myös toimivammat venyttelyasennot ja - tekniikat, sekä osaat tulkita tilannetta paremmin, jolloin tiedät milloin kyse on tarpeesta kehittää notkeutta, milloin puolestaan jostain koordinaatioon, tai voimantuottoon liittyvästä asiasta.    

 Valmentamisen tueksi kehitetty kokonaisuus

koulutus auttaa sinua valmentajana ja liikkujana

Biomekaniikan ABC -koulutus on rakennettu vahvasti käytännönharjoitteiden varaan. Teoreettiset opit viedään koulutuksen aikana suoraan käytäntöön, jolloin kokonaisuus on helpompi hahmottaa.

Koulutuksen teoriaosuutta tukemaan on rakennettu ainutlaatuinen liikepankki, jotka auttavat samaan aikaan hahmottamaan paremmin pääteemaa ja ovat lisäksi erittäin hyödyllisiä harjoitteita.  

 

Biomekaniikan ABC sisältyy päivittyneeseen Movement Coach -koulutusohjelmaan. 

Koulutuksesta on suuresti hyötyä vaikka et olisi käynyt /käymässä Movement Coachia.

WEB STORE (1).jpg
IMG_7379.jpg

Seuraava koulutus
La 1.4.2023

Ensimmäinen Biomekaniikan live -koulutus järjestetään pääkaupunkiseudulla La 1.4. ja ensimmäiseen ryhmään on nyt ilmoittautuminen käynnissä. Koulutus on yksipäiväinen ja sisältää lisäksi kattavan materiaalin digitaalisessa muodossa. 

Biomekaniikan ABC - koulutuksen voi käydä myös kokonaan etänä.

Live -koulutukset striimataan ja ne tulevat kaikkien etäopiskelijoiden hyödynnettäväksi.